skip to Main Content
Team Axon Fysio Deinum

Ons team

Al 15 jaar een begrip in Noord Friesland

Axon fysiotherapie is al 15 jaar gevestigd in Deinum (vlak onder Leeuwarden)  en heeft ook vestigingen in Marsum en Wytgaard. De praktijk in Deinum werd in 2007 gebouwd en is een mooie ruime praktijk met een complete fitnesszaal voor training en revalidatie. Jaring Beeksma is oprichter van de praktijk. In 2011 is zijn zoon Bennert Beeksma ook bij Axon fysiotherapie komen werken en later mede-eigenaar geworden. Het team wordt gecompleteerd door Sjoerd Kielstra en Yvonne ter Haar.

Alle therapeuten zijn naast fysiotherapeut ook manueel therapeut; Yvonne is momenteel in opleiding tot manueel therapeut. Dit betekent dat u bij Axon fysiotherapie gegarandeerd bent van de beste zorg als het gaat om het onderzoeken en behandelen van uw pijnklacht met betrekking tot het houding en bewegingsapparaat. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van schouder, nek en rugklachten, duizeligheid en chronische pijn maar ook voor andere klachten kunt u uitstekend bij ons terecht! Heeft u vragen of we u kunnen helpen neem gerust contact op. 

Wij doen ons werk met veel passie plezier en enthousiasme. We zijn serieus en zorgvuldig maar vinden het ook belangrijk dat we in een prettige sfeer met u samenwerken om tot herstel te komen. 

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars, behalve met Zorg & Zekerheid.

Bennert Beeksma

Fysiotherapeut, manueeltherapeut,, dry needling, bewegingsketentherapeut. Gespecialiseerd in hoofdpijn, klachten wervelkolom, schouderklachten, duizeligheid,

Sjoerd Kielstra

Manueel therapeut, wetenschapper,.Gespecialiseerd in behandelen van schouderklachten, chronische pijnklachten en revalidatie.

Jaring Beeksma

Gespecialiseerd in nek , rug- en duizeligheidsklachten.

Yvonne ter Haar

Gespecialiseerd in orthopedische klachten